Ervaringen

Wat zeggen anderen

Dit is wat anderen te zeggen hebben

  • “Ik heb nat op nat geschilderd en mezelf toegestaan dat het niets hoefde te worden en dat alles wat op papier kwam, goed was. Eenmaal bezig irriteerde me het mij aan mijn kleur gebruik en alle drukte die ik schilderde. Toen mij gevraagd werd wat het schilderij mij wilde zeggen kwam er: -goed bezig- in mij op. Het verbaasde mij en gelijk kon ik een link leggen naar mijn leven, dat waar ik mee bezig ben en wat ik belangrijk vind. Als ik nu en dan twijfel, denk ik aan mijn schilderwerk en denk…. Goed Bezig.”
    AV
  • “Probeer maar eens te vertellen wat je voelt. Onder woorden te brengen wat je dwars zit. Veel makkelijker is het om te schilderen op intuïtie en gevoel. In een vertrouwde en rustige omgeving bij Heleen kom je dan al snel tot inzichten die je verder helpen. Mijn schilderij liet dingen zien die in een oogopslag verklaarden waar ik onbewust last van heb. Het helpt je verder, zonder dat daar eindeloze en moeilijke gesprekken voor nodig zijn. Een echte aanrader om eens te proberen!”
    N.J.
  • Hoe ik bij Heleen ben terecht gekomen.  Kunstzinnige therapie is mij aangereikt in het kader van mijn psychosomatische therapie. Had nog nooit iets creatiefs gedaan, dus vond het wel een mooie uitdaging, een keer iets anders, praktisch/creatief bezig te zijn. Het schilderen en de begeleiding van Heleen gaf me veel inzicht in mijn situatie. Haar meedenken, inleven in de situatie gaf mij inzicht. Was ook wat ik nodig had. Het paste goed bij mij. Gedurende de sessie krijg je teken of schilder opdrachten, die je aan het eind bespreekt.
    G.