Therapeut Heleen

Hulp om helder te krijgen waar jouw pijn of verdriet vandaan komt

Als therapeut gun ik je de kans op je eigen wijze aan het werk te gaan.

Als mens doe ik veel op mijn eigen authentieke manier. Als kunstzinnig therapeut gun ik jou de kans om op je eigen specifieke wijze aan het werk te gaan. Ik geloof in het eigen herstellend vermogen van ieder mens dat aangesproken wordt door kunstzinnig te werken. Ik ervaar het als een uitdaging om jou aan te zetten tot nadenken over dat wat je tegenkomt in je gemaakte beelden. Het vergt moed om eerlijk en onbevangen naar je beelden te kijken en zaken aan te pakken die spelen in je dagelijkse leven.

Mijn begeleiding tijdens jouw proces bestaat er uit dat ik je hulp bied om helder te krijgen waar jouw pijn of verdriet vandaan komt, wat de reden is dat je niet of te weinig voor jezelf durft te kiezen en dat je steeds ‘ja’ zegt op zaken die je eigenlijk niet wil, dus moeite hebt om je grenzen te bewaken.

Ik help je bij het duidelijk te krijgen waarom je soms moet huilen of zomaar boos wordt, beide kunnen gaan om rouwverwerking bv. door verlies van een geliefde, mogelijkheden of van een baan of trauma- verwerking dit kan gaan over zaken die in het verleden gebeurd zijn waar je veel pijn bij beleefd hebt, dit kan zowel op fysiek als psychisch gebied zijn.

Doel van de kunstzinnige therapie is opbouwen van zelfvertrouwen en je lekker te voelen in je eigen lijf. Vanuit welbehagen pak je de regie en kun jij zelf richting geven aan wat je wilt in je leven.

Heleen Brondijk

Kunstzinnig Therapeut